Hoppa till sidans innehåll

DecemberInfo 2018

25 NOV 2018 20:13
Halloj i höstrusket riktigt kul att vi blivit så många som älskar att skjuta pilbåge.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2018 20:13

Eftersom vi sänkt åldersgränsen (den var 10 förut) har vi nu mindre barn som börjat skjuta, de vill säga att om barnet visar god upptagningsförmåga att förstå tränarens instruktioner.
Det kommer att köpas in mindre pilbågar inom kort.    

Sista träningen kommer att vara den 14/12 med lite annorlunda skytte med fika efteråt.
Efter nyår kommer träningen att fortsätta den 9/1.         

Vi kommer att kunna köpa nya träning och tävlingskläder till bra priser. Visningsex finns i bågskytteskåpet, prata med kvällens tränare så får ni hjälp. Kläderna beställer man på företagsspecialisten, priser står på kläderna. Det går att få sitt namn tryckt på kläderna och då kostar det 30 kr extra.

Tränarkläder:
Tränarna kommer att få nya tränarkläder, det är Zadok och Filip som ansvarar för detta så meddela gärna vilken storlek ni har till dom.

Mail: This is a mailto link
           zadoklev@ hotmail.com

Tränarkurs

Efter nyår kommer vi ha en tränar kurs i nuläget är det 4 intresserade om någon känner sig sugen att haka på, informera mig på mailen.

Lite viktigt tävlingsinfo.
Var inte rädda för att börja tävla, delta gärna på våra klubbtävlingar och se det som ett träningstillfälle. När ni börjar bli lite mer säkra på att träffa tavlan får ni gärna åka med på en fastlandstävling, man behöver inte vara proffs för att delta där. Man lär sig mycket av varandra och stämningen på fastlandstävlingarna är väldigt mysig.

För att få tävla måste du ha en tävlingslicens den hjälper Alf dig med, prata med en tränare eller maila klubben om du vill ha licens. Klubben står för båten över till fastlandet, är det ett minderårigt barn som följer med så får föräldern åka med gratis, boende ordnar man själv (är man ett gäng som åker kan man hyra buss och ta in på ett hotell, så kan man dela på kostnaden)

På tävling är det obligatoriskt för alla skyttar att bära klubbens tävlingströja. kamouflagemönstrade kläder är inte tillåtet. Shorts och kjol får inte vara kortare än att du når nederkanten med fingertopparna, när armen är utsträckt.

Inomhusskor är ofta ett krav då golven kan vara kalla och smutsiga. Det är inte tillåtet att skjuta i öppna skor som sandaler.

Från och med årsskiftet är det dom nya tävlingskläderna som gäller på fastlandstävlingar om det är någon som inte har hunnit köpa så går det att söka dispens för att använda den gamla svarta tröjan men hör då av dig till klubben via mail.

Ny skjuthall

Vi har tidigare haft en grupp som forskat lite i om vi skulle ha en egen ny skjuthall men allt arbetet rann ut i sanden då intresse från medlemmarna saknades. Hur ser intresset ut idag? Vill vi ha ny skjuthall? Skall en grupp ta tag i jobbet angående det. Klubben vill gärna veta om just du är intresserad av ny skjuthall och kan tänkas på något sätt hjälpa till. Visa gärna ditt intresse via mail till klubben eller på facebook sidan där denna info kommer att läggas in. För vid stort intresse kommer ett medlemsmöte att arrangeras.

/ Petra

Skribent: Kenneth Jensen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
BK Vildkaninen - Bågskytte
Rebekka Gannholm, Roma Karby 516
62254 Romakloster

Kontakt:
Tel: 0735966318, 0736548578
E-post: info@bkvildkaninen.s...

Se all info