Hoppa till sidans innehåll

Prenumerera på kalendern

05 NOV 2012 14:15
Så här får du klubbens kalender i din smartphone.

  • Skapad: 05 NOV 2012 14:15

Om du inte tidigare har gjort detta, så passa på nu.

Om du gjort det tidigare och den inte fungerar längre, beror det nog på att dom gjort om länkarna till kalendern. Men dom är nu uppdaterade här nedan, så gör bara om det igen...

 

Du kan välja att prenumerera på uppdateringar av kalendern. Tänk på att det kan tillkomma kostnader för datatrafik från din mobiloperatör om du lägger in kalendern i din telefon. Det kan dröja 1-2 timmar innan en nyskapad aktivitet i kalendern hämtas in i din egen kalender (till Google-kalendern kan det dröja upp till 6 timmar). Kalendern måste också vara publicerad.

 

Android

Om du vill lägga till denna kalender i din Google-kalender går du till din Google-kalender, klicka på ”Lägg till” under ”Andra kalendrar” och välj ”Lägg till webbadress”. Ange adressen nedan och följ instruktionerna.
webcal://www5.idrottonline.se/Calendar/ICalExport.aspx?calendarId=20656

 

Iphone
För att lägga till kalendern i din iPhone, öppna webbläsaren och ange adressen webcal://www5.idrottonline.se/Calendar/ICalExport.aspx?calendarId=20656

 

Vad visas, och hur snabbt går uppdateringen?
Alla kommande aktiviteter som finns i kalendern visas. Kalendern visar en vecka tillbaka och tre månader framåt i tiden, från dagens datum sett.
Uppdateringen sker oftast direkt, men det kan även dröja upp till ett par timmar (Google-kalendern, upp till 6 timmar) innan förändringen visas i den externa kalendern.

Skribent: Kenneth Jensen

Postadress:
BK Vildkaninen - Bågskytte
Rebekka Gannholm, Roma Karby 516
62254 Romakloster

Kontakt:
Tel: 0735966318, 0736548578
E-post: info@bkvildkaninen.s...

Se all info