Hoppa till sidans innehåll

Lite blänkare

06 JAN 2012 22:55
Årsmöte, Vinterpilen...
  • Uppdaterad: 18 MAR 2017 13:56

Lite blänkare till vad som är på gång!

 

Först har vi Vinterpilen, som startar nu i januari. Sedan har vi årsmötet, direkt efter Vinterpilens andra deltävling i februari (den 25:e, för att vara exakt, ca 16.30). Innan dess har vi Bågskyttets Dag, lördagen den 14 januari. Har du bekanta som är nyfikna på vår sport, så tipsa dem gärna om det!

Sedan börjar även Korren igen v. 2.

 

För dig som har eget material kommer det även att hållas ett par utbildningar om just material och teknik, hur man trimmar med mera. Inbjudningar till dessa utbildningar kommer antingen att skickas ut personligen eller finnas uppsatta på anslagstavlan.

 

Diverse avgifter

I och med att det nu är ett nytt år ska det ju också betalas ny medlemsavgift (och också en materialhyreavgift för våren, om man inte har eget), och för den som har funderingar på att tävla på fastlandet i exempelvis Blå Jungfrupilen i Oskarshamn den 4 februari ska det också betalas en tävlingslicens (SBF-licens). Alla avgifterna betalas till klubbens bankgiro Swedbank 5498-7771, och var snäll och ange vem betalningen gäller. Medlemsavgiften vill vi gärna ha före den 31/1.

 

Skall du bara tävla här hemma så behövs bara en klubblicens, den kostar ingenting. Den licensen består av ett skjutprov och ett teoriprov. Fråga om det på nästa träning om du är sugen på att tävla, i exempelvis Februaripilen eller Marspilen.

 

Medlemsavgiften för 2012 är 400:- för seniorer och 250:- för juniorer (senior blir man det år man fyller 21). Materialhyresavgiften är 50:- per termin (vår och höst). SBF-licensen kostar 250:- för seniorer och 150:- för juniorer. (Licensen skall man även ansöka om, kontakta Alf på This is a mailto link för att göra det.)

Skribent: Rebekka Gannholm

Postadress:
BK Vildkaninen - Bågskytte
Björn Nordberg, Bogegatan45
62142 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@bkvildkaninen.s...

Se all info